søndag, august 24, 2008

Alle 3 på arbejde

Hej Folkens,

Så er vi alle 3 begyndt på arbejde. Jeg klassificerer Andreas' dagpleje som arbejde, for kommunen skriver det koster 127.000 at have ham der om året og vi skal kun betale 12x 2358,-, så det svarer jo egentlig til at Andreas tjener ca. 99.000 kr. om året skattefrit, det er sku da meget godt gået af en 7 måneders baby.
Jeg arbejdede hjemme de første 2 dage Andreas skulle i dagpleje, og allerede på 2. dagen havde han en hel dag fra 7:45 til 16:00 uden problemer, så det var jo heldigt at vi ikke havde taget fri for at "køre" ham ind.
Andreas' dagplejer hedder Anneli, og er helt fantastisk, hun har 2 døtre og Andreas er helt pjattet med den yngste som lige er startet i 3. klasse, og heldigvis har hun det helt på samme måde.
Anja startede på arbejde i mandags og er rigtig glad for at være kommet igang igen, selvom hun godt nok er noget mere træt om aftenen nu, men det er jo også noget af en omvæltning, når man har været hjemme i 8 mdr.

Vi har købt plads på hjemmesiden Flickr.com, hvor man kan uploade billeder og gæster kan downloade billederne i fuld opløsning, derudover kan man også uploade film.

Vores faste adresse er:

http://www.flickr.com/photos/hvidberg/sets/

Der kan i se de bedste billeder der er taget af Andreas og forskellige andre ting vi har oplevet.
Håber alt er vel.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Mange hilsner og god weekend fra Lene - inkl. en hilsen på min blog!